Sarım İlkokulu
SARIM MAH. SARIM KÜME EVLERİ NO: 104 KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA

VİZYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Orta Öğretim Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

BAŞARILAR

Kırkmağara taşıma merkezi 2012-2013 yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen 4. sınıflar bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri birinci olmuştur.

Normal Eğitim

Odun Sobası ve 3 adet -duvar tipi- elektrikli ısıtıcı

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojman iki oda, mutfak, banyo/wc´den oluşmakta.

Servis Bilgisi

Öğretmen Servisi( her dönemde yok taşıma merkezi servisinde yer olursa alıyor okulumuzu)

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine 35 km, Karaköprü ilçesine 40 km, Suruç ilçesine 15 km uzaklıkta